Kvällsmeny

Skaldjur

Stor näve räkor i trälåda med rostat chilibröd och aioli 250,-

3 x ostron med citron och schalottenlöksvinäger 100,-

Halv hummer. Naturell eller gratinerad 250,-

Toast Skagen med pepparot och löjrom 195,-

 

Skaldjursfatet  695,-

Halv hummer, halv krabba, Smögenräkor, 2 st burfångade havskräftor, blåmusslor, 3 st ostron. Serveras med såser och citron.

 

Just nu

Sparrissallad med rädisor, ruccola, pinjenötter och parmesan 145,-

Stekt strömming med potatispuré och rårörda lingon 185,-

 

Klassiker

Moules frites med chili, vitlök och koriander 225,-

Pankopanerad torsk med fänkålscrudité, remoulad, räkor och citron 220,-

Rimmad lax med hovmästaresås och dillstuvad potatis 195,-

Fisk- och skaldjurssoppa med saffransaioli 225,-

 

Och lite till

Torskrygg med stomp på nypotatis, kapris och dill, vitvinssås och ljummen sallad på pepparrot och räkor  255,-

Spätta meunière med citron, persilja och brynt smör, 245,-

Kalventrecôte med kryddig nässel- och ramslökssmör, bakade tomater och färskpotatis 295,

 

Något sött

Vaniljglass med jordgubbar, maräng och brynt vit choklad 95,-

Crème brûlée  85,-

Terrine på Valrhonachoklad med sorbet 110,-

Chokladtryffel 18,-